Face Workout Hos Amazing Space

Den nyeste ansigtsbehandling hos Amazing Space på Hotel d’Angleterre i København er en seriøs træningstime for hele dit ansigt og ansigtsmuskulatur, hvor bolde, elektroterapi og bindevævsmassage er inkluderet.
Workout’en stimulerer mikrocirkulationen, opstrammer huden og giver et plumped look.

Behandlingen starter med afrensning og behagelig opvarmning af ansigtet med små ælte- og klappetag efterfulgt af træning med økologiske gummibolde, der løsner op for dine dybe muskelspændinger, blandt andet omkring kindben, kæbe, pande og øjne.
Derefter bliver dit ansigts 97 muskler gennemgået og masseret.
Alt sammen foregår imens, du ligger trygt indpakket på briksen og slapper af.

Inden behandlingen afsluttes med kølende sten på dit varme, afspændte ansigt, bliver mikrogennemstrømningen og muskelspændstigheden øget med lavfrekvent strøm, der stimulerer ansigtsmuskulaturen.

Resultatet
På 55 minutter har du fået en intensiv ansigts-workout. Muskler og bindevæv er blevet æltet, strakt, masseret og stimuleret. Dit ansigt efterlades med en følelse af bedre gennemstrømning, glattere hud og med synligt mere glød til følge.

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.