Duften Af Rudolph Care

Andrea Rudolph og Rudolph Cares nye parfume Signature Notes, er mærkets første duft. Parfumen er Svanemærket og økologisk og byder på skønne noter fra grønne mandler, pudret iris, blød bomuld og varme bundnoter af vanilje.

Andrea Rudolph fortæller, at parfumen er skabt på de samme naturlige duftnoter, som hun valgte til det allerførste Rudolph Care produkt tilbage i 2009 og som efterfølgende er blevet mærkets signaturduft og duften af Rudolph Care.

Signature Notes er skabt i Grass i Sydfrankrig, hvor nogle af verdens største parfumer er blevet til. Duften er eksklusiv, så fin, stille og yndefuld og fås i to varianter – i en eau de parfum og en parfumeolie, som du kan bruge enkeltvis, eller oven på hinanden som layering (først olien, så eau de parfum) for en endnu mere intensiv og holdbar duft.

Signature Notes Eau De Parfum 50 ml, Rudolph Care
Signature Notes Huile De Parfum Purse Edition 8 ml

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.