Din Vigtige Vinterrutine

Når det er koldt udenfor, er det tid til at kigge din hudplejerutine efter i sømmene.
Vintersæsonens lave temperaturer og kolde blæst udendørs, blandet med et varmt, tørt indeklima udfordrer din hud – huden taber fugt, glød og bliver mere tør og sensitiv.
Vi guider dig til, hvordan du kan få din hud i bedre balance.

Styrk & beskyt
Sørg for at bruge en god olie eller en fugtende serum på din hud under din creme, for på den måde at styrke og beskytte huden i dybden.

Plej og forsegl
Vælg en rigere ansigtscreme om vinteren, så du værner huden optimalt mod tørhed og kulde. Gå efter ingredienser i din creme som planteolier, hyaluronsyre og glycerin, der nærer, smidiggør, tiltrækker og binder fugten til din hud.

Eksfolier blidt
Det er vigtigt at fjerne de tørre, døde hudceller fra hudoverfladen, der gør huden mere trist og tør. Brug en mild peeling med f.eks. enzymer en gang om ugen. Din hud bliver blødere og får mere glød, og din efterfølgende nærende pleje kan trænge bedre ind i huden.

Optimer fugten
Gør det til en ugentlig vane at bruge en ansigtsmaske, der fylder din hud op med fugt og blødhed.
For et ultimativt fugtboost – sov med masken på om natten.

Rens mildt
Rens din hud med et renseprodukt, der er mildt for huden og som ikke indeholder udtørrende ingredienser som sæbe. Vælg f.eks. en blød rensemælk eller balm, massér den ind i din hud og skyl den af med vand.

Inside-out
Drik vand og te. Og husk de gode fedtsyrer, som findes i nødder, fisk, hørfrø- og hampefrøolie, der nærer huden og holder på fugten indefra.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.