Dewy This

Sofie Jørgensen

 Founder & Editor

OM DEWY

Dit nye fysiske skønhedsunivers, velvære- og hudplejeklinik Dewy, er åbnet på Østerbro på Kirsteinsgade ved Sankt Jakobs Plads. Læs alt om Dewy 


OM DEWY THIS

Dewy This er et site og community for dig, der interesserer dig for hudpleje, skønhed, sundhed og velvære. Her kan du læse om personlige rutiner og ritualer. Dewy This byder på fortællinger, anbefalinger, ekspertråd, clean, videnskabelig og grøn beauty, skønhed og sundhed inde- og udefra.

På Dewy This kan du læse artikler og interviews, hvilke hudplejeprodukter, der virker, om velvære, spa, få tips & guides og dele erfaringer.
Og du får indblik i ritualer og rutiner fra spændende og inspirerende personligheder.

 

OM SOFIE JØRGENSEN

Dewy This og Dewy er skabt af Sofie Jørgensen. Sofie er uddannet i hud, skønhed og velvære, blandt andet som kosmetiker (kosmetolog), hudterapeut, Face Yoga, Japansk Lifting terapeut, ansigtszoneterapeut og makeupartist og har beskæftiget sig med hud og hudpleje, holistisk skønhed, sundhed og velvære gennem 25 år.

Sofie har som Beauty Editor og skønhedsjournalist skrevet artikler for de største danske modemagasiner, skønheds- og livsstilsmagasiner, som fx Eurowoman, Costume og Alt For damerne.

 

Rigtig god fornøjelse og god læselyst!

sofie@dewythis.com

 

 

Er du indehaver af eller arbejder for et skønheds- eller velværebrand, er PR konsulent, eller behandler, er du velkommen til at booke et møde. Send en mail til sofie@dewythis.com.

 

Disclaimer

All content and text for Dewy This are protected by copyright

All photos are protected by copyright.

Photos must link back to Dewy This and Sofie Jørgensen.

It is not allowed to use the images for commercial reasons.

All our Dewy beauty, skincare and wellness treatments is owned by and belongs to Dewy, Dewy This and Sofie Jørgensen.

 

All rights reserved