Amazing Krane

På kajen i Nordhavn gemmer der sig en unik og eksklusiv spaoplevelse i en istandsat gammel kulkran 15 meter over jorden og med udsigt til himmel og hav.

The Krane er placeret i Københavns Nordhavn helt ud til vandet. Kranen, der er i tre etager og indrettet i minimalistisk stil og dansk design, er inddelt i et mødelokale på første sal med glasvægge hele vejen rundt, og øverst på tredje etage, et værelse til overnatning for to til omkring 17.000 kr. pr. nat.

På kranens anden etage ligger Amazing Space spaet ’Amazing Krane’, svævende over havnen og med plads til max to personer af gangen til spabad, sauna, krops- og ansigtsbehandling.

Hele den ene væg i Amazing Krane er et stort vindue, så du kan kigge ud over havnen og Øresund, mens du er i spa.

Vi prøvede Deep Charcoal Treat, 100 minutter, der er en skøn og afslappende ansigtsbehandling med afstressende aromatiske olier, udrensende og opbyggende kulmaske, dybderens, ansigts- og håndmassage.

Efter behandlingen kan du i solmånederne suge D-vitamin til dig på terrassen ovenpå spaen.

Når man lige har vænnet sig til højde og den rå følelse af fritstående jern, så er øverste etage bestemt et besøg værd – det er den smukkeste udsigt over havnen, svanemølleværket og havet.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.