Brasilian Vibes

Sofistikerede, sexede, sunde og stærke kvinder stod klar til at indtage catwalken hos By Malene Birger spring/summer 2018, hvor looket var inspireret af Sao Paulo i Brasilien.

Huden var fugtet, glødende og fejlfri, skabt med foundation blandet med creme og olie. Øjnene blev indrammet med metalliske skygger i taupe, bronze og guld, der blev duppet på med fingrene og toppet med gloss, så de i følge Sine Ginsborg, Key Makeupartist for L’Oréal Paris, fik ekstra dewy effekt.
Vipperne var fyldige med masser af sort mascara.
Til sidst blev hele ansigtet sprayet let med en facemist af rent kildevand.

Neglene blev lakeret i en rød-orange nuance og skabte på den måde en farverig kontrast til makeuppen.

Sine Ginsborg brugte True Match Foundation på huden. Kinderne blev markeret med Le Blush og Glam Bronze. Color Riche Mono og Infallible Gel Crayon på øjne, og So Couture Volume Million Lashes på vipperne.
Neglelak Le Vernis l’huile 443 – Alt fra L’Oréal Paris.

Håret, som Cim Mahony havde kreeret, gav indtryk af, at modellerne lige var stået op fra en svømmetur i havet. Først blev det fugtet og redt tilbage med en kam, derefter blev der brugt Fix Max Gel som Cim Mahony fortalte er en gel, der tørrer, men samtidig bevarer et wetlook. Til sidst blev håret sprayet med Shower Shine fra L’Oréal Professionnel.

Det eksklusive, kvindelige look blev båret af modeller som danske Mathilde Gøhler, Regitze Christensen, Caroline Corinth, Sarah Dahl, Laura Julie og franske Margot Davy.

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.