Gyldne Dråber

Olier nærer, giver glød og holder din hud blød og smidig. De styrker hudens barriere, holder på fugten i huden og beskytter den mod udtørring og kulde.

Vælg krops- og ansigtsolie lavet af planteolier, med vitaminer og antioxidanter, essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6, og med æteriske olier, der kan trænge dybere ned i din hud. Brug din olie lige efter bad, når huden er varm og fugtig – på den måde optages olien bedst.
Husk også at indtage fødevarer med gode olier og sunde fedtsyrer, der blødgører huden indefra – Spis f.eks. avocado, sild og valnødder.

Olie til kroppen
En blanding af mandel- og amarantholie samt æteriske olier fra geranium, sandeltræ og vetiver. Brug den som en stimulerende badeolie, eller som nærende kropsolie på ren, fugtig hud.
Tranquillity oil, Comfort Zone.

Hyben-, vindrue-, abrikoskerneolie og avocadoolie, der giver næring og indeholder vitaminer og essentielle fedtsyrer. Perfekt til udsat vinterhud.
Perfecting Body Oil, Nuori.

Fin kombination af både plante- og æteriske olier, der hjælper med at holde huden blød, smidig og fast.
Aromessence Svelt, Decléor.

Koldpresset valnøde-, hasselnøde- og blommeolie i en nærende, varm og lækker komposition.
Caliper Body Oil, & Other Stories.

Olie til ansigtet
Olie fra regnskovsbæret acai er spækket med antioxidanter, vitaminer, mineraler og essentiellle fedtsyrer, som booster din hud med næring og glød.
Acai Facial Oil, Rudolph Care.

En smuk cocktail af æteriskeolier fra kamille, salvie, lavendel og sandeltræ til at nære og berolige sensitiv hud, beskytte og styrke hudbarrieren og give glød.
Chamomile Aromatic Care, Darphin.

Med kombinationen af squalaneolie, inca inchiolie og hyaluronsyrer bliver huden boostet med både næring og masser af fugt.
Hydra Squalane, Ling.

Lindrende, reparerende, nærende og beskyttende olie med hybenkerneolie, morgenfrueekstrakt og antioxidanter som vitamin A, C og E.
Rosehip Repair Rescue Face Oil, Amazing Space.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.