På Parfumerejse I Paris

Vi tog på en indbydende duftrejse hos Atelier Cologne midt i Paris.

Atelier Cologne, der er grundlagt af parret Sylvie Ganter og Christophe Cervasel har skabt over 30 dufte – alle sammen med naturlige og æteriske ingredienser og altid med en eller flere citrusnoter i.

I Atelier Cologne butikken på Rue du Bac 38 i Paris tæt på Louvre, kan du opleve mærkets forskellige og spændende dufte. Og du kan booke tid til en halv times personlig konsultation med en ekspert, der tager dig på en rejse gennem Atelier Colognes dufthistorie og præsenterer dig for mærkets parfumer, så du kommer tættere på de dufte, der passer dig og din parfumegarderobe bedst.
Vi afsluttede besøget med at få indgraveret navne på de fine læderetui til vores travel sprays.

 

Kig indenfor hos Atelier Cologne i galleriet.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.