Forårsfristelser

Nyt makeupmærke Glossier Play, fransk, funklende blush til fine forårskinder, og eksklusiv, plantebaseret ansigtspleje. Det er endelig blevet forår.

Sisleys L’ Orchidée blush er netop udkommet i en ny farvekombination med koral, abrikos og rosa-peach, strøet med guld- og koralshimmer for en smuk forårsglød.

YSL Shimmer Rush Face Palette, der er en limited edition fra forårskollektionen, indeholder en highlighting pudderblush med tre rosa nuancer og en transparent hvid.

Glossier blander renseegenskaber fra micellar water med olie i deres nye renseprodukt Milky Oil, der er lavet for effektivt at kunne fjerne vandfast makeup.

Samtidig lancerer Glossier et helt nyt mærke – Glossier Play – der indtil videre byder på fire forskellige makeupprodukter i flere farver. Her er det gloss-klik-pennen Vinylic Lip i farverne baby og blow-up.

Nyeste produkt i Sisleys Sisleÿa L’Intégral-serie er serummet, der er skabt for at mindske nedbrydningen af kollagen og elastin, stimulere kollagenproduktionen, booste med fugt og give huden en glattere struktur og et plumped udseende. Alt sammen med hjælp fra sojapeptider, iris- og pileekstrakt.

De nye flotte og bagte mineraløjenskygger fra Tromborg med lysende pigmenter, indeholder økologisk sheasmør og planteolier og har en blød tekstur. Her i udgaven Metamorphic, der er varm og glødende.

Ansigtsolien fra Kjær Weis beskytter og nærer din hud hele foråret med koldpresset jojobaolie, hybenkerneolie og mandelolie, som nu også findes i 30 ml.

Lyse lakker giver smukke forårsnegle. Den pæne nude-lyserøde lak fra det parisiske brand Manucurist er 9-free og formuleret med ingredienser fra kartoffel, majs, bomuld og plejende kokosolie.

Lancômes Le Monochromatique er en limited edition cream-to-powder tint, som du kan bruge til at give fin farve på læber, kinder og øjne. Min favorit er den matte, pink bærfarve.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.