Powerfulde Kontraster

Der var afslappet og god stemning backstage hos Blanche, der under Copenhagen Fashion Week afholdte show i Rundetaarn. Den bæredygtige AW20 kollektion, hvoraf dele af den er skabt i samarbejde med det franske modehus Christian Lacroix, var klar til at blive vist frem på catwalken – båret af blandt andre Lykke May og Freja Kirk.

Der blev kreeret våd struktur i modellernes hår, som gav et ’the day after party’-look ved hjælp af hårprodukter som saltvand, gel og lak.

Huden blev mættet med nærende økologisk creme efterfugt af Ilia-foundation, der blev blandet med fine lyspigmenterende dråber og påført huden, for at skabe ekstra levende glød.
På toppen af kindbenene blev der lagt blød highlighter.

Øjnene blev duppet med primer med pigmenter i og fik et strejf af farve med limegrøn, brændt orange eller blå i en cremet konsistens, der, som makeupartist Sidsel Marie Bøg fortalte, blander sig blødt og smukt ind i huden og giver et organisk look.

Læberne blev holdt nude med læbepomade, mens neglene blev lakeret i en gul nuance for at understøtte Blanche og Christian Lacroix fælles univers.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.