Melissa Bech, Brand Director

Melissa Bechs morgen- og aftenrutine indeholder sunde vaner, simple og effektive beauty-produkter og ro. Melissa Bech har ofte lange, travle dage på jobbet og ved præcis, hvad, der skal til for hende for at koble fra igen, når hun har fri. Og hun har gode tips til at få mere glød i huden, til naturlig hårpleje, parfume og en god håndcreme.

MORGENRUTINEN
Hver morgen, når jeg står op, starter jeg med at drikke et kæmpe glas vand. Det har jeg hørt er godt at gøre, da det booster og vækker hele kroppen efter en lang nats søvn.

Jeg prøver at holde min hud så ren og naturlig som muligt. Først renser jeg min hud med en rensemælk fra Miild, der er let og flydende og helt uden duft – jeg bryder mig ikke om produkter, der dufter for parfumeret. Derefter bruger jeg serum fra Bioeffect, som er super nem at bruge og som trænger hurtigt ind i min hud. Og til sidst min ansigtscreme ovenpå.

HVAD GIVER DIG GLØD?
Min hud får en sund og naturlig glød ved at jeg husker at drikke nok vand i løbet af dagen og at jeg får en god søvn om natten. Et helt koldt brusebad virker også ret godt på gløden. Og selvfølgelig masser af fugt på huden fra min serum og creme.

NEGLE
Det er sjælendt at jeg bruger noget på mine negle. Jeg holder dem helst helt naturlige uden neglelak.
Jeg synes at det er vigtigt at holde sine hænder flotte og jeg masserer dem ofte ind i en rigtig god, fugtende håndcreme fra Aesop.

BRUGER DU MASCARA?
Jeg har aldrig mascara på. Jeg bruger kontaktlinser og kommer så tit til at klø mig i øjet, så hvis jeg brugte mascara ville den ikke blive på mine øjenvipper, men hurtigt havne nede under mine øjne.

HÅR
Jeg vasker mit hår hver 2-3 dag og giver det fugt fx med en helt almindelig kokosolie. Jeg varmer en lille smule kokosolie op med fingrene, masserer den ind i hårspidser og hårlængder og lader den trænge ind og blive i mit hår, indtil jeg vasker det igen.

HVILKEN PARFUME ELSKER DU?
Jeg elsker Parfume fra Issey Miyake og Le Labo. Begge brands laver gode blandinger af det feminine og maskuline. Jeg kan bedst lide, når dufte ikke er for søde.

PÅ KONTORET
Jeg bruger face mist flere gange om dagen. Den opfrisker og fugter. Jeg har også en Blaze Tension Release stående på kontoret til at rulle på i nakken for at lindre ømme muskler. Med mig i tasken har jeg Mac Mineral Bronzer, der giver ekstra varme og glød til min hud, og en Nyx eller Bobbi Brown Eyebrow color til at markere mine bryn med.
På mine læber har jeg læbepomade fra Woods.

HVORDAN SLAPPER DU BEDST AF EFTER EN TRAVL ARBEJDSDAG?
Jeg stresser af og får ro efter travle dage ved at gå en lang tur med podcast i ørerne. Det er så dejligt afslappende. Jeg hører meget 99% Invisible, The Daily, Genstart og How I Built This.

HVAD GØR DIG GLAD?
Det, der gør mig rigtig glad, når jeg har fri, er at bruge tid sammen med min kæreste, min familie og mine venner.
Og så selvfølgelig godt vejr og god vin!

AFTENRUTINEN
Om aftenen prøver jeg at tage makeup af og briller på inden klokken 22, så jeg kan læse. Lige nu læser jeg ”At Tænke – Hurtigt Og Langsomt” af Daniel Kahneman, i stedet for at bruge tiden på at kigge i min telefon. Jeg har lært at det giver mig enormt meget ro – væk med mobilen!

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.