Eventyrligt Drømmeland

En høj prinsesseseng med farverige, mønstrede madrasser og sengestolper med pink, blå og gul i bedste eventyrstil, stod midt i det smukke rum, hvor Helmstedt efterårskollektionen blev præsenteret under modeugen i København. Backstage inden showstart, lagde makeup- og hårartisterne deres sidste hånd på looket, der var smukt og drømmende.

Huden var gjort fin og levende med Face And Body Foundation. Brynene blev holdt naturlige, og hvert øjenlåg blev duppet med gloss. Kinderne blev markeret og fik frisk glød med rosa blush, mens kindben, næse og øjne fik et strejf af highlighter i Frosty Pink fra Mac.

Håret blev sprayet med saltvand, før de flotteste kroneinspirerede headpieces af Gerda Monies blev påsat modellerne.

Designer Emilie Helmstedt indledte sit show med et digt, der handlede om drømme og fantasi.

 

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.