Scandi Cool

Syv af landets smukkeste modeller blev gjort klar backstage under modeugen til showet for det nye kjolebrand Rotate Birger Christensen, der er skabt i samarbejde med stil-influencerne Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Rotate looket var eksklusivt, klassisk, naturligt og cool.

På huden blev der brugt ansigtsmist, olie, creme og mineralfoundation, som skabte grundlaget for det smukke, skandinaviske look. Kindben, amorbue, tindinger, øjenkroge og øjenlåg blev duppet med ansigtsolie for at give let shine. Kindbenene blev ekstra fremhævet med en brun blush, Misty Brown fra Tromborg, som makeupartist Sine Ginsborg fortalte, blender smukt sammen med mineralfoundation.
Efterfølgende blev coralfarvet blush lagt på æblet af kindenerne for at skabe varme og glød.

Læberne var bløde og gennemfugtede med lip balm, som også blev duppet direkte på vipper og bryn, så de naturligt fik et mere fugtet og et let mørkere udtryk.

Hårartist Marianne Jensen brugte Anti Gravity fra Kevin Murphy i modellernes hår og føntørrede det med en rundbørste for at skabe let, naturlig volumen omkring ansigtet. Derefter blev det friseret op i en hestehale.

Se alle fotografierne i øverste galleri.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.