Behagelige Baderitualer I Aire

Det spanske kurbad Aire Ancient Baths er åbnet i Danmark i efteråret. Vi tjekkede ind i Aires termiske bade.

Aire Ancient Baths, der også ligger i Barcelona og New York, besøgt af blandt andet designere, modeller og musikere, er i København lokaliseret i Carlsbergs gamle bygning fra 1881 i Carlsberg Byen. Og de restaurerede historiske omgivelser blander sig fint med den gamle græsk-romersk inspirerede kultur og tradition af bade, kropsbehandlinger og en afslappet, rolig stemning som Aire er kendt for.

Når du træder indenfor bliver du mødt af en dæmpet belysning, levende lys og signaturduften af orangeblomst. Har du booket en kropsbehandling i forbindelse med dit ophold, vælger du ved tjek ind i modtagelsen, hvilke punkter på kroppen, der skal fokuseres på. Du kan altid ændre det igen, hvis du har behov for det, når du senere møder din behandler.

Badene
Du bliver guidet ned af trappen til omklædningsrummet og når du er omklædt i badetøj, kåbe og tøfler går du videre og bliver modtaget inde i selve Aires kerne – de termiske bade, der består af seks marmorbassiner, som indeholder forskelligt tempereret vand fra 10 til 40 grader. Et bassin med bobler, og det største bassin med salt, hvilket betyder at du kan flyde i næsten vægtløs tilstand.
De forskellige bade påvirker kroppen, musklerne, kredsløbet og huden positivt.

Ca. midt i Aire ligger dampbadet, der virker rensende med aromatisk eucalyptus.

Aire føles lidt som en stor, varm og rolig hule, hvor du bliver omfavnet af vand, levende lys og klassisk musik. Og du begiver dig rundt som du vil og i eget tempo mellem de forskellige bassiner.

Behandlingen vi prøvede
I det varme behandlingsrum på første sal fik vi en halv times kropsmassage, der med rolige og faste tag giver mulighed for at komme helt ned i gear, samtidig med at musklerne stimuleres og afspændes.

Afslutning & effekt
Når du hører bademesteren ringe med en lille klokke, er dit ophold i Aire ved at være forbi. Og med et afslappet indre samt stimuleret krop og sanser, ifører du dig badekåben, klæder om og forlader badene igen.

 

Adresse: Aire Ancient Baths, Ny Carlsberg Vej 101, København V.

 

Af Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.