Sara Frost, Kreativ Konsulent

Sara Frost, arbejder som kreativ konsulent for Adidas. Hun har sit eget talkshow, “Alle Gamer”, på Youtube, og har tidligere været radiovært. Jeg besøgte Sara Frost, som fortalte om sine ultimative skønhedsfavoritter, om hvad hun gør med sit hår og om sund træning.

OM SKØNHED
Jeg tager mig tid til at passe på mig selv og min hud.
Jeg er 28 år nu, og min hud har flere behov end tidligere. F.eks. var øjencreme en jungle for mig for fem år siden, men nu kan jeg godt mærke, at hvis jeg ikke bruger øjencreme sommetider, så kan jeg lige gå og se søvnig ud en hel dag.

Der er perioder, hvor min krop har det fint med at jeg spiser, hvad der nu lige er, og så er der andre perioder, hvor jeg tænker mig lidt mere om afhængig af vind og vejr, hvad jeg skal, og hvordan jeg har det. Jeg tror, det er sådan, jeg har det med pleje af min hud – jeg mærker lidt efter.
Nogen gange vil jeg gerne bruge rigtig meget tid på det, og så er der andre gange, hvor jeg er ligeglad.

Jeg er vokset op med en mor, der har lært mig at tage stilling til, hvad det er, jeg putter i mit ansigt og på min krop. Hvad der er i det, og om det har den effekt, jeg gerne vil have.

RUTINEN
Min morgenrutine lige nu består af at jeg bruger Cleansing Water fra Tromborg med en vatrondel. Jeg er begyndt at bruge den i stedet for at bruge vand på min hud flere gange om dagen. Jeg har før i tiden døjet en del med uren hud, og der hjalp det, at jeg ikke hele tiden tørrede den ud med vand.

Jeg har besluttet mig for, at nu skal jeg være hende, der bruger serum. Den jeg bruger, er Lift Serum fra Akademiklinikken, som jeg også er begyndt at smøre på min hals og brystkasse for at give fugt.
Og så bruger jeg Anti-aging Wrinkle Cream fra Tromborg oven på min serum. Den er især god her om vinteren.

AFTEN
Jeg har en Cleansing Form, som jeg bruger, hvis jeg har trænet og går i bad. Ellers er det Cleansing Water. Så bruger jeg øjencreme, Activ Serum og Recovery Cream fra Akademiklinikken. Recovery Cream er så god!

BRUGER DU MAKEUP?
Til hverdag går jeg stort set altid ud af døren uden makeup på og har det med i tasken, hvis jeg skulle få lyst til at tage noget på den dag. Jeg kan godt lide Diors foundation Forever Undercover. Den dækker på en behagelig måde – ikke for meget, men virkelig heller ikke for lidt. Når nu jeg endelig har foundation på, må den godt kunne noget – og det kan den! Jeg påfører den med en Beauty Blender. Derefter fremhæver jeg mine ansigtstræk med bronzer på kinder og lidt i panden.

Jeg bruger lidt gel på vipperne. Og tager Tromborgs Lip Cure på læberne. Den er så god og gør, at jeg næsten aldrig har tørre læber.

Jeg slutter med en ansigtsspray, som jeg købte, da jeg var i L.A. Det er en finish spray fra Tatcha, som giver det der dewy look. Den gør lige det hele lidt mere naturligt at se på.

BRYN
Jeg markerer min bryn lidt med Dior browstyler i lysebrun. Den er meget diskret og nem at bruge, så det bliver ikke for optegnet. Og så bruger jeg en øjenbrynsgel fra Dior for at kontrollere mine bryn lidt – de vil helst i alle mulige retninger.
Jeg sover indimellem med Castor-oil eller ren rå arganolie på brynene. Det holder dem tykke og glade! Min sambo har lært mig om det. Hun har haft helt kort hår og er ved at vokse det ud igen.

FAVORITPARFUME
Margiela Replica Beach Walk er min favorit. Den dufter af hud, der har fået sol på den dejlige måde og af den salte luft, der er ved havet.

FESTMAKEUP
Når jeg går ud, sørger jeg altid for at have god tid, først med at tage creme på, mens jeg går rundt og hører musik. Så lægger jeg min foundation og en Paint Pot i brun fra MAC, som jeg bruger til contour under kindbenene. Jeg bruger min Beauty Blender eller en stor syntetisk børste til at blende det ud med. Mine bryn laver jeg med blyant og gel og putter en smule concealer under brynene for at lysne lidt og give et løft.

Jeg dupper et lag meget lysebrun fedtet øjenskygge på øjenlågene. Så bruger jeg highlighter over læbebuen, på næse, øjenkrog, over kindben og ovenpå concealeren under brynet. Det er meget noget med at bruge tid på huden.

Jeg tager en lille smule brun mascara på mine vipper. Mascaraen har jeg har haft i halvandet år, og den er blevet helt gammel og tør – så kommer der ikke så meget på. Det er lige, som det skal være!
På læberne bruger jeg lidt Lipliner Fresh fra Tromborg – en god farve, der passer til min egen læbefarve. Til sidst sprayer jeg hele ansigtet med min dewy ansigtsspray.

HVOR GÅR DU UD?
Jeg kan bedst lide at gå ud i London. Jeg er der ofte og går ud på et sted der hedder Miranda, der ligger lige under Ace Hotel. Jeg har også venner der, og det er så nemt at tage dertil. Går jeg ud i København, er det oftest fordi, der er en anledning som en fødselsdag eller noget andet, der skal fejres! Og der får mine venner lov til at bestemme, hvad der skal ske.

BEHANDLINGER
Jeg var på Nygart og prøve Dermarollerbehandlingen. Jeg har haft lidt ar efter at have haft dårlig hud i en periode. Jeg ville være god ved mig selv og stoppede med P-piller og gav det et år, men min hud blev så slem med urenheder, at jeg desværre blev nødt til at starte med P-piller igen for at holde det væk. Behandlingen gav et godt resultat. Mine porer blev mindre, og jeg fik den blødhed tilbage i min hud igen, som jeg havde før den dårlige hud.

KROP
Jeg elsker olie på kroppen, når jeg har været i bad. Jeg har lidt cellulite, men det, synes jeg, ser dejligt ud på en krop som min. Det kunne da være så godt at have en stor bagdel og gode lår og så ikke have cellulite, men det er jo ikke sådan en verden, vi lever i.
Jeg bruger dog sugekop fra Sard en gang om ugen på mine ben. Sugekoppen hjælper på ophobede affaldsstoffer i huden og hjælper på at blødgøre bindevævet f.eks. på baglåret.

SMYKKER
Orit Elhanati har lavet en customade halskæde til mig, som jeg altid har på. Hun er så dygtig!
Jeg kan godt lide smykker, der er store og gerne i guld, ikke for fine, måske i virkeligheden lidt herre-agtige smykker.
Hvis jeg går med øreringe er de fra månesten, der laver nogle fine ting.

HVAD GØR DU MED DIT HÅR?
Mit hår har været farvet lyst, og nu bruger jeg tid på at få det tilbage til min egen naturlige brune farve. Jeg vasker mit hår med en god shampoo fra Davines. Mine hårprodukter skal være anti-frizz eller noget, der er godt til krøller.

Jeg tror ikke helt mit hår ved, hvad det vil, så jeg er nødt til at finde ud af det for mit hår på dagen. Nogen gange bruger jeg en let mousse i det, som gør at mine krøller bliver mere definerede. Ellers er det bare hårolie. Begge dele mens det er vådt.

Mit hår skal som udgangspunkt lufttørre for, at mine krøller har det godt. Føntørrer jeg det, er det fordi, jeg glatter det.

Mit hår er tre timer om at tørre, så jeg er altid nødt til at planlægge mine hårvaske. Nogen gange er jeg nødt til bare at sætte det op, fordi det er så længe om at tørre, og det er ikke altid, det lige passer med det, jeg skal.
Når det er lufttørret, så ser jeg, hvad der sker. Nogen gange krøller det rigtig meget, andre gange lidt, men jeg ved at bruger jeg moussen, så tørrer det krøllet op. Og så retter jeg det til med et stylingjern – jeg tager de steder, der ikke helt ved, hvad de vil, og hjælper dem på vej!

Når mit hår er sat bruger jeg en Davines hårpudder, der er det mest geniale nogensinde – det ligner en pudderbørste bare til hår. Og det giver så meget volumen på den rigtig gode teksturmåde og løfter håret. Den er god at have med i tasken også. Til sidst bruger jeg en let hårspray – ellers finder mit hår på noget andet at lave meget hurtigt.

NEGLE
Jeg klipper altid mine negle ned, og hvis jeg ikke gør det, så får jeg lavet negle nede hos negleteknikker Pil hos Freund i Nansensgade. Hun laver dem virkelig flotte, og det er meget fint, når man som mig går rundt i t-shirt og sweatpants 6-7 dage om ugen.
Jeg bruger nogen gange helt hvid neglelak på tåneglene, men hvis mine negle har det godt, lader jeg dem være som de er.

TRÆNING & SUNDHED
Jeg træner to gange om ugen med min træner Emme. Jeg fik et brud på min ryghvirvel i 2016, og han fik mig igennem det. Før var det blandt andet thaiboksning, og jeg skal snart begynde igen. Men med min skade har jeg måtte træne mig langsomt op igen og virkelig lytte til min krop og respektere, hvad den har kunne og haft brug for.

Det har også gjort, at jeg aldrig har følt mig sundere, end jeg gør nu. Sundhed er ikke at kunne squatte rigtig tungt, for det handler om udseende og hvilken krop, man gerne vil have. Nu træner jeg mere for at have en god holdning, have det godt i min krop og kunne sidde og arbejde foran min computer i mange timer uden at få ondt nogen steder. Min core har aldrig været stærkere end efter den ulykke.

Jeg går også til bikram yoga i Ravnsborggade. Og i weekenderne træner jeg hos Arndal med mine veninder, og bruger god tid i spaen bagefter.

Jeg tager kosttilskud af e-vitamin kombineret med selen, da der jo ikke er så meget selen at komme efter i vores mad mere. Det skulle også være godt for huden. Herudover tager jeg blandt andet flaxseed-oil og kokosolie fra Vitaviva.

VELVÆRE
Jeg sørger altid for at have meget tid for mig selv og ikke have for mange planer. Når jeg kommer ind af min dør, har jeg det med at lægge mig på min sofa i mit overtøj og bare se lidt ud i luften eller kigge ind i min telefon i noget tid. Lige der kunne jeg godt bruge tiden bedre, men ellers er jeg ret god til at få tiden til at gå med gode ting i mit eget selskab. Jeg elsker at hænge ud i min seng med min computer, se film, høre musik og læse ting.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.