Ann Sofie Bønnelykke, Head Of PR

Ann Sofie Bønnelykke arbejder som Head of PR & Communication for Second Female. Hun elsker de lange cykelture til sit arbejde og mikser daglig træning med sund kost og en hurtig, effektiv beauty rutine. Skønhedsfavoritterne tæller blandt andet gennemfugtende serum, en god bodylotion og let, glødgivende makeup.

Jeg har været hos Second Female siden 2017 og er internationalt ansvarlig for alt, hvad der er PR – og marketingrelateret, herunder strategier, kampagner og pressehåndtering. Mit job er fantastisk spændende, kreativt og udfordrende!

HVORDAN ER DIN HUDPLEJERUTINE?
Jeg træner næsten hver morgen, enten cardio som roning og spinning – eller crossfit og styrketræning. Derefter skynder jeg mig hjem i bad og er ude af døren igen på tyve minutter. Så det skal helst gå stærkt i hverdagene. Efter bad bruger jeg altid en serum – enten Serum Paradoxe, Peptide serum fra Mario Badescu eller Amazing spaces Formula A. Og så en dagcreme ovenpå.

Jeg bruger en øjencreme, der hedder Dermonectin, eller en A-vitamincreme.

Om aftenen renser jeg mit ansigt. Jeg kunne aldrig finde på at gå i seng uden at rense min hud. Først renser jeg med en rensemousse og derefter en tonic, eller min Bioderma-rensevand. Derefter bruger jeg enten natcreme, der indeholder A-vitamin, eller min serum fra Bioeffect.

Bioeffect EGF serum er et yndlingsprodukt, den gennemfugter min hud ved kun få dråber og har den vildeste effekt.

På kroppen bruger jeg altid bodylotion. Den bedste ever er fra Beauté Pacifique, som jeg har brugt i årevis. Den er helt tynd og gennemfugter fuldstændigt. Skal jeg gå all ind bruger jeg først tørbørste og bodyscrub inden bodylotion.

MAKEUP & NEGLELAK
Til hverdag bruger jeg sjældent mascara, men blot lidt makeup på huden, f.eks. Macs Strobe Cream, som er let og giver glød, og lidt af Ysl Touche Èclat Cushion, der hvor jeg synes, jeg har behov for det – omkring næsen og under mine øjne. Den er genial – helt tynd i konsistensen og meget naturlig .
Jeg bruger også altid lidt cremeblush fra Youngblood, der er perfekt til at give farve og friskhed i kinderne.

Som regel bruger jeg en brow pencil fra NYX på mine bryn. Til festlige lejligheder bruger jeg lidt øjenskygge, og lægger mascara på mine vipper.

Jeg går tit med rød neglelak fra Essie, i farven Fifth Avenue, eller fra Opi og bruger altid en topcoat fra Seche Vite, så holder lakken meget længere!

HÅR
Min shampoo og balsam er fra Moroccanoil eller Redken. De fugtmætter mit hår, der har lidt naturligt krøl, og modvirker frizz i håret. Hvis jeg har tid, bruger jeg en hårkur. Efter hårvask putter jeg lidt olie i spidserne for at samle dem. Jeg bruger en hårtørrer i mit forreste hår, men ellers kan jeg lide, at mit hår lufttørrer.

Mit hår bliver altid klippet lige over og jeg bruger derfor aldrig mange penge eller energi på at gå til frisør. Det tager ca. ti minutter at klippe det. Jeg får det aldrig farvet, men lader solen om det, når det er sommer og når jeg er ude at rejse.

TRÆNING
Jeg elsker at træne og kan ikke klare inaktivitet. Jeg foretrækker at stå tidligt op og træne inden arbejde. Jeg er vild med at bruge energi før, at jeg ofte skal sidde foran en computer hele dagen.

Jeg træner ca. fem gange om ugen. Der er mange, der skal tage sig sammen til at træne, men jeg skal tage mig sammen til ikke at træne. Det giver mig så meget energi. Jeg træner meget forskelligt alt efter humør – Crossfit i Butchers Lab i kødbyen, reformer eller roning i Wolfpack Gym og spinning og styrkehold i Fitness World. Jeg elsker at føle mig stærk i min krop.

Mit træningstøj er fra Nike, PE Nation, og Under Armour. Mit næste køb skal være de højtaljerede leggins fra Planet Nusa, som er et mega sejt nyt bæredygtigt sportsbrand, hvor mærket giver 10 procent til velgørenhed.

Selvom vi har en bil, cykler jeg på job hver dag. Der er 8 kilometer og jeg cykler til og fra arbejde. Også i regnvejr. Den halve time på cykel giver luft i kinderne og man kan høre podcast, musik og tænke. Jeg ville ikke ønske, at mit arbejde lå tættere på, hvor jeg bor, for så ville jeg gå glip at cykelturen.

Når jeg rejser træner jeg dog slet ikke, heller ikke hvis vi rejser tre uger. Min kæreste og jeg er ret enige om, at det er nydelse, afslapning, vin og lækker mad, der er i fokus når vi er afsted. I hverdagene træner vi begge ret meget, men på ferie prioriter vi det ikke. Men vi elsker at være aktive, hvis det f.eks. er hiking, surfing eller lignende, som i sig selv er en oplevelse, når man rejser.

VELVÆRE & BEHANDLINGER
Jeg er vild med massage og får ofte en dybdegående kropsmassage. Hvilket også er sundt for min krop, når jeg træner så meget. Er jeg ude at rejse booker jeg altid massage.
En gang i mellem får jeg en god ansigtsbehandling. Mit nye yndlingssted er Dewy på Østerbro.

HVILKE PARFUMER ELSKER DU?
Jeg elsker parfumer fra Byredo og har flere forskellige slags – lige nu er den lidt maskuline Oud Immortel og Velvet Haze min favoritter.

SUNDHED
For mig er sundhed at have balance i kost, træning, søvn – men det vigtigste er at have kærlighed i sit liv. Jeg husker at drikke rigeligt med vand og spiser generelt sundt.
Jeg elsker morgenmad! Først spiser jeg lidt morgenmad derhjemme, inden jeg træner, og når jeg kommer ud på mit arbejde spiser jeg skyr eller laver spejlæg.
Til frokost spiser jeg ofte salat, kylling og rugbrød.

Min aftensmad består tit af sund take away fra We Do Food. En sjælden gang i mellem får min kæreste mig overtalt til en shawarma med kylling.

BEDSTE SPISESTEDER
Jeg elsker at gå ud at spise i weekenderne. Sidst var det på en ny italienske restaurant på toppen af Otillia Hotel i Carlsberg Byen. Pastis inde i centrum er en klassiker, og Pluto og Cantina har en masse gode retter som jeg elsker med en god rødvin til.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.