Anna Sofie Gjerluf Mikkelsen, Jurist

Anna Sofie Gjerluf Mikkelsen er jurist, tidligere model og mor til fire. Hendes parfume og dagcreme er franske, hun sværger til en bestemt mascara og bruger en mineralfoundation, der nærmest smelter på huden. Anna Sofie Gjerluf Mikkelsen har haft de samme skønhedsfavoritter i årevis og hendes beauty-rutine bygger på tre essentielle produkter, som altid virker for hende.

HVAD BESTÅR DIN SKØNHEDSRUTINE AF?
Min daglige skønhedsrutine er meget simpel og består af tre gode produkter, som jeg har brugt siden jeg var teenager, og som jeg altid vender tilbage til, hvis jeg har afprøvet andre produkter.

Den ene er min deodorant fra Sanex, der opfylder alle mine behov for, hvad en deodorant skal kunne – den virker hele dagen, smitter ikke af på tøjet, og jeg kan godt lide den helt rene sæbeagtige duft, den har. Jeg har boet i Schweiz og kunne ikke finde deodoranten i butikkerne der, så hver gang jeg var i Danmark, købte jeg fem stykker af den og tog dem med dertil.
Jeg har dem også altid liggende i et lille lager i vores sommerhus i Danmark.

Den anden er min Dr. Hauschka-rensemælk, som jeg bruger om aftenen til at rense al min makeup af med – også min øjenmakeup. Jeg putter den i hele ansigtet, masserer den rundt med varmt vand og fjerner den med en vaskeklud. Dr. Hauschka var et forholdsvist nyt mærke i Danmark, da jeg begyndte at bruge rensemælken, og det var et af de første mærker herhjemme, der var økologisk og naturligt.

Min tredje favorit er min ansigtscreme, der hedder Effaclar H og er fra La Roche Posay. Den er i virkeligheden til fedtet hud, men jeg startede med den, fordi jeg havde fået små solknopper i mit ansigt en sommer. Jeg gik til en hudlæge, som sagde at jeg skulle prøve Effaclar-H-cremen, der fungerer godt, selvom man ikke har uren hud, da den giver rigtig meget fugt. Den virkede med det samme, og jeg har aldrig prøvet en creme, der er så god for min hud, som den.

KROP
Jeg er begyndt at bruge lidt bodylotion, da jeg synes, min hud trænger til mere fugt, end den gjorde tidligere. En gang i mellem bruger jeg også en body scrub i badet, som gør min hud ekstra blød.
Nogen gange, når jeg husker det, bruger jeg A Hint Of Summer fra Rudolph Care i min bodylotion. Dog mest om sommeren. Den lugter ikke af selvbruner og lægger sig fint på huden.

VELVÆRE
Når jeg har tid og skal forkæle mig selv lidt ekstra, bruger jeg produkter fra La Mer, som jeg har fået i gave af min svigermor. Jeg ville aldrig selv købe produkterne, men de er lækre og eksklusive og min svigermor elsker dem og bruger dem selv. Det føles derfor hyggeligt at have dem stående, og jeg sender hende altid en kærlig tanke, når jeg bruger dem.

PARFUMEFAVORIT
Min parfume Coco Mademoiselle har været min favorit, siden jeg var 18. Den er hverken for tung, for sød eller for frisk, men har en lækker, afbalanceret duft. Derudover har jeg en Chanel No. 5 stående, inspireret af min farmor. Det føles meget Marilyn Monroe-agtigt.

HÅR
Èn gang om året får jeg lavet balayage hos Amalie Lind hos Rodian og Rodian i Hellerup, der virkelig laver det pænt. Hun laver brede striber, der bliver gjort mere solagtige ved at komme en toning henover til sidst, så striberne ikke bliver for tydelige.

BRUGER DU MAKEUP?
Jeg elsker makeup og bruger det hver dag.
Min concealer er fra Clinique og hedder Quick Corrector – jeg har brugt den siden jeg var 14 år.
Tromborgs mineralfoundation er så god, fordi den er let og smelter på huden.
Jeg børster solpudder i ansigtet og dupper cremeblush fra Chanel på mine kinder.

Jeg kan godt lide at gøre noget ekstra ud af mine øjne og bruger tit en mørkebrun kohl – jeg lægger den langs vippekanten under øjet og toner den let ud med min pensel, så mine øjne bliver lidt mere fremhævede og markante.

PÅ LÆBERNE
Mine læber er altid nude med enten læbepomade fra labello, La Mer eller en lipgloss.
Jeg drømmer egentlig om at være en person, der går med læbestift, for det kan se så pænt ud, men når jeg tager det på, synes jeg, at det bliver lidt for damet til mig. Måske skal jeg give læbestiften en chance til.

HVILKEN MASCARA ER BEDST?
Jeg sværger til Dior Show, som jeg har brugt siden den kom på markedet. Den skal være sort og ikke vandfast. Dior Show har en stor børste. Mascaraen klumper ikke, og man får virkelig fyldige, smukke vipper.

SUNDHED
I løbet af dagen spiser jeg krydderboller med ost. Og kanelsnegle til alle lejligheder – tror faktisk, jeg spiser dem hver dag. Men når mine børn er hjemme, så er der grønt tilbehør og bær til næsten alle måltider.
Jeg er begyndt at tænke mere over sund kost og er blevet anbefalet at spise efter Low Fodmap, der giver balance i maven. Og når jeg gør det, virker det.
Jeg husker også at tage mine vitaminer og min probiotika hver dag.
Og så arbejder jeg på det med at drikke rigeligt med vand.

DYRKER DU SPORT?
Jeg har aldrig dyrket sport før, men er begyndt at gå til tennis, som jeg synes er det sjoveste! Jeg spiller sammen med min bedste veninde flere gange om ugen hos en virkelig god og sød træner. Det har været en øjenåbner for mig, at sport kan være sjovt og ikke en straf. Jeg har altid syntes at yoga og pilates var dødkedeligt.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.