Stephanie Visbjerg, PR Manager

Stephanie Visbjerg er PR manager hos Tromborg og har dermed et af de mest eftertragtede jobs i beauty branchen. Hendes egen skønhedsrutine er enkel og består af at pleje sig selv med gode produkter, som hun kombinerer med sund mad og effektiv træning.
Læs om Stephanie Visbjergs hudplejefavoritter og det ultimative makeupprodukt, om den bedste spaoplevelse og behandling hun har fået, og om hvordan hun holder sig i form.

Jeg har været hos Tromborg i snart fire år. Jeg blev ringet op af en veninde, som dengang sagde, at hun havde det perfekte job til mig. Der var god kemi fra første møde og et par uger senere startede jeg.
Mit arbejde som PR manager indebærer mange forskellige opgaver som marketingsplaner, pressemeddelelser og social media strategier. Jeg elsker at arbejde med skønhed og jeg har lært ufattelig mange ting om hele beauty-industrien i min tid hos Tromborg.

SUNDHED
Jeg sørger for at drikke en masse vand, få min søvn og spise sundt og varieret. Altid masser af grøntsager og fisk. Jeg er ikke vegetar, men jeg spiser sjældent kød. Jeg lever efter 80/20 konceptet. Det er ikke en kur, men en form for livsfilosofi, hvor du lever sundt størstedelen af tiden. Jeg er også fortaler for, at der skal være plads til et godt glas vin, en burger og andet lækkert. Alt med måde!

Når jeg er på farten, fortrækker jeg at drikke grønsagsjuice, og kaffe til morgenmad – gerne en Emmerys Special på havremælk fra min lokale Emmerys i St. Strandstræde.

KOSTTILSKUD
Jeg spiser zink, probiotika og krill-olie. Jeg kan mærke, at det styrker min krop og min hud i stressede perioder.

FAVORIT SUNDE SPISESTEDER?
My Poké har gode og super sunde retter. Derudover er jeg vild med Simply Raw og 42 Raw.

TRÆNING
Jeg træner ca. 2-3 gange om ugen. Jeg kombinerer løb og cross trainer med reformertræning og yoga i Wolfpack Gym.
Det meste af mit træningstøj er fra Halo, det er super lækkert og funktionelt. Jeg er især vild med deres tights og bomulds t-shirts. Derudover har min kæreste netop købt et par tights med hjem fra New York fra yogamærket Alo – de har en perfekt pasform og en lækker kvalitet.

Mine løbesko er oftest fra Adidas – mit seneste køb er et par Supernova Boost, som er helt fantastiske at løbe i.

HVAD BESTÅR DIN SKØNHEDSRUTINE AF?
Herbal Cleansing Water, som er en af mine absolutte favoritter. Den fjerner både makeup og er fugtgivende. Jeg bruger serum hver morgen under cremen. Den giver glød og masser af fugt. Et andet uundværligt produkt er min ansigtscreme, der er en ultimativ fugtbinder og som gør min hud smidig og lækker. En nem og overskuelig hudplejerutine i en travl hverdag.

Jeg er også stor fan af masker – gerne en enzympeeling eller en muddermaske.

På min krop bruger jeg enten min tørbørste, eller en body scrub med salt, mandelolie og æteriske olier.

MAKEUP
Min hverdagsmakeup er simpel. Jeg starter med at påføre mineral foundation i hele ansigtet, derefter en smule blush, så fikserer jeg mine bryn, bukker mine vipper, putter en smule mascara på, og altid lip balm på læberne.
Til fest supplerer jeg med bronzer, som jeg påfører under kindbenene, langs panden og kæbelinjen og på hele øjenlåget, og et strøg ind under øjet.
Baked Mineral Silk fra Tromborg lægger jeg som highlighter, på det øverste af kindbenene, under brynene, i øjenkrogen og på amorbuen.

HÅR
Jeg går jævnligt til frisøren, jeg ved ikke noget værre end spaltede spidser.
Jeg lader oftest mit hår lufttørre og bruger min Mason Pearson børste, der er skånsom mod hovedbunden og som plejer håret. Jeg bruger stylingproduktet Hair Resort Spray fra Kevin Murphy, som giver mit hår volumen og et effortless beach hair look.

NEGLE
Jeg har altid lak på både hænder og fødder. Oftest Shellac som jeg får lavet hos Nails CPH i Borgergade.
På fødderne får jeg lagt fransk og på fingreneglene er det oftest nude eller røde toner.

DEN BEDSTE SPAOPLEVELSE OG BEHANDLING?
Jeg elsker at få behandlinger og at gå i spa i udlandet. Den bedste spaoplevelse og behandling, har jeg fået på Shibui Spa på The Greenwich Hotel i New York. De starter behandlingen med at tørbørste hele kroppen og så tager de fat på den helt rigtige måde, hvor du virkelig slapper af og nyder det.

I TASKEN
Der har jeg Tromborgs Lip Balm og Misty Brown. Misty Brown er det ultimative multiprodukt, der kan bruges på øjne, læber og kinder og giver den smukkeste glød til ansigtet.
Når jeg rejser, har jeg altid mit flight kit i håndbagagen. Kittet indeholder en facial mist, en lip cure, håndcreme og desinficerende gel til hænderne.

VELVÆRE
Jeg slapper allermest af derhjemme. Jeg elsker mit hjem, det er her jeg genoplader batterierne.
Når jeg skal forkæle mig selv, tager jeg et langt bad, lægger ansigtsmaske, læser og laver en god kop te. Det er de små ting i hverdagen, der gør forskellen.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.