Vinterglød

Vinter er lig med tør, trist og gennemsigtig hud, der savner udstråling. Få tips til mere glød med 8 af de bedste glødgivende produkter.

Brug en eksfolierende maske, der blidt fjerner tørre, døde hudceller og får liv og udstråling tilbage i din hud igen.
Masken fra Själ eksfolierer ved hjælp af enzymer, frugtsyrer og knuste perler, mens den stimulerer mikrocirkulationen i huden.
Pearl Enzyme Exfoliating Mask .

Massér en god olieserum ind i dit ansigt, så du mætter din hud med fugt og næring og samtidig skaber varme i huden med faste cirkulerende massagetag.
Denne serum indeholder en blanding af de fineste olier som marula- og baobabolie, der giver glød og god næring til din hud.
Global Face Serum, Lina Hanson.

Vil du have en dyb gylden glød, så mix et par self tanning dråber med din ansigtscreme og bodylotion. Vores favoritter er fra Rudolph Care og Clarins.
A Hint Of Summer.
Radiance-Plus Golden Glow Booster, Clarins.

Dup lidt glød på kindben, næseryg, øjenlåg og inderste øjenkrog for at fremhæve, markere og skabe lys og varme i dit ansigt.
Den økologiske og oliebaserede luminizer giver varm, dugfrisk glød og blender fint ind i huden.
Magic Luminizer, RMS.
Sisleys cremede blush bliver til pudder, når den kommer i kontakt med huden. Farven Papaya giver sunde, solkyssede kinder, mens Glow fungerer som en skulpturerende og glødende highlighter.
Phyto-Blush Twist, Sisley.
Bland en lille smule YSL Glow Shot i din dagcreme eller foundation og få en let funklende og varm glød i ansigtet. Eller brug den på øjenlåg, i øjenkroge og på kindben.
Touche Éclat Glow Shot, YSL.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.