3 Gode Superfoods Til Din Smoothie

Superfoods i smoothies er en nem måde at tilføre din krop gode og ekstra næringsstoffer på. Her er tre forskellige, du kan putte i blenderen.

Gojibær er sødlige i smagen og pakket med næringstoffer, mineraler og vitaminer. De indeholder fibre, essentielle fedtsyrer, aminosyrer og antioxidanter. Gojibær er særligt rige på A-, B- og C-vitamin og er en god kilde til betakaroten. Samtidig byder bærret på mineralerne natrium, jern, selen, zink, og calcium.

Chiafrø har et højt indhold af flerumættede fedtsyrer som omega-3, der er god for hud, krop, hjerne og hjerte. De indeholder fibre, A-, B- og E-vitamin og vigtige mineraler som magnesium, calcium, kalium, jern og zink. Chiafrø tilfører også din krop proteiner.

Chlorella er en grøn ferskvandsalge spækket med klorofyl og masser af vigtige mikronæringsstoffer. Du finder et hav af gode mineraler i chlorella, blandt andet mangan, selen, magnesium, zink og fosfor. Den essentielle fedtsyre omega-3, gode kostfibre, 19 forskellige aminosyrer og A-,B-,C- og E-vitaminer er også blandt indholdet i chlorella, der er kendt for sin evne til at afgifte og udrense kroppen.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.