Sommernoter Fra Louis Vuitton

De tre parfumer fra Louis Vuitton er inspireret af californiske sommerdage med sol, hav og smuk natur.

Dufttrioen Perfumes Of Cologne fra Louis Vuitton, der kombinerer parfume og cologne, er skabt af parfumør Jacques Cavallier Belletrud. De tre dufte bringer følelsen af sommerstemning og rejseminder på huden og er kreeret med inspiration fra den amerikanske vestkyst med Californiens liv og smukke natur, Pacific Ocean og den stærke sol.

Parfumen Sun Song har varme noter af orangeblomst, citron og musk, mens Cactus Garden omsvøber med noter af mate te, bergamot og citrongræs og Afternoon Swim byder på noter fra appelsin, bergamot og mandarin.

Kunstner og filmskaber Alex Israel står bag indpakning på de tre dufte i farverige flakoner – fine æsker, der illustrerer henholdsvis solen, en kaktus og en bølge.

Perfumes Of Cologne, Louis Vuitton, 100 ml. pr. stk, 1.650 kr.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.