Sofies Favoritter

Fugtende serum med antioxidanter, let solcreme, bodylotion med mangosmør, og en pæn solpudder hører til blandt mine sommerfavoritter.

Jeg bruger serum under min ansigtscreme eller solcreme, for at få optimal pleje og fugt sommeren igennem. Og gerne en serum med antioxidanter i, der er med til at beskytte min hud mod skader fra solen.
Själ laver en af de bedste med hyaluronsyre, peptider, C-vitamin og mineraler.

Jeg er glad for solcremer, der ikke fedter, men som føles helt lette og samtidig har høj UV-beskyttelse. Sisleys til ansigtet, indeholder antioxidanter og er som en let og blød dagcreme i konsistens og på huden.

Essentielle Omega 3 fedtsyrer får jeg hver dag gennem min kost, der ofte indeholder fisk og skaldyr, eller fra mine kosttilskud. Omega 3 styrker blandt andet hudens modstandsdygtighed overfor UV-lys og hjælper til at modvirke skader i huden forårsaget af solen, så husk den dagligt.

     

Lys neglelak er altid smuk. Jeg lægger to lag på mine negle i en svag rosa, nude nuance.

Face mist er en favorit året rundt og den fra Bioeffect fugter med rent islandsk kildevand.

Jeg børster lidt solpudder på kindbenene. Det giver fin og naturlig glød.

Om aftenen masserer jeg min krop, mine hænder og fødder ind i en let og gennemfugtende bodylotion. Mango & Black Pepper Body Sufflé er med rosenvand, kokosolie og mangosmør. Den fugter, nærer og trænger hurtigt ind.

 

God sommer!
Sofie

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.