Forårsnyt

Ny Armani duft, CBD doktorbrand og fine forårsnyheder til ansigt, øjne, krop og hår.

Armani Parfume
Nyt medlem af Giorgio Armanis Gioia familie er duften Terra di Gioia, der er varm og sommerlig med noter af jasmin, mandel og rav.

Blød Badeolie
Super Berry Bath And Shower Oil fra Evolve kan bruges enten i brusebadet eller i badekaret for at rense, fugte og blødgøre huden på kroppen.

Til Natten
Det nyeste produkt fra franske Codage er en ansigtsserum til brug om natten. Serum No 08 Night Rejuvenation er til alle hudtyper og består af forskellige olier og ingredienser, som hjælper huden med at regenerere og styrke sig selv mens du sover.

Australsk Hudpleje
Inikas nylancerede hudplejeserie byder blandt andet på ansigtsolien, der nærer og fugter huden og styrker hudbarrieren med sit indhold af økologiske vegetabilske og æteriske olier.

Dr. Kerklaan
Den kendte canadiske kiropraktor Dr. Andrew Kerklaan, der arbejder med stress og smertebehandling, har lanceret Dr. Kerklaan Therapeutics – en CBD produktserie, også omtalt af Vogue og goop, som netop er kommet til Danmark. De forskellige produkter i Dr. Kerklaan Therapeutics er skabt til at bruges lokalt ovenpå huden for at trænge ned og f.eks. mildne muskelømhed, lette menstruationsspændinger, mindske hudirritation og give fugt. Natural CBD Skin Cream, som vist på foto, er tilegnet hud, der er tør, følsom og irriteret.

Nyt Fra Lancôme
Lancôme sender Advance Gènifique Eye Cream på gaden. Øjencremen indeholder præ- og probiotiske ingredienser og giver blid fugt til det sarte øjenområde.

Hårbeskyttelse 
Sisleys Hair Rituel kommer med et nyt produkt – The Cream 230 – som er en plejende hårcreme, der bruges i spidser og længder i fugtigt eller tørt hår. The Cream 230 har til formål at genopbygge og nære håret og beskytte det mod varmepåvirkninger fra hårredskaber som hårtørrer og glattejern.

Økoluksus Til Kroppen
Hårbrandet Less Is More lancerer kropspleje, der ligesom deres hårprodukter bygger på planteingredienser og æteriske olier. Kropscremen blødgører med kakaosmør og kokosolie og indhyller din krop med duft af blandt andet lavendel og patchouli.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.