Cecilia Errebo, Coordinator & Miljøbevidst

Cecilia Errebo arbejder i modebranchen. Hendes personlige livsstil er på det seneste blevet mere vegansk og miljøvenlig. Hun spiser plantebaseret mad og shopper bæredygtigt, har en favorit-detoxmaske, bruger bronzer for at få glød og er ved at indarbejde vaner, der giver hende velvære og ro.

Jeg begyndte at spise vegansk for et halvt år siden. Det startede med, at jeg fandt ud af, at jeg var laktoseintolerant og ville prøve en plantebaseret kost for at se om jeg fik det bedre. Jeg lærte da mere og mere om den veganske livstil, og nu handler det ligeså meget om miljøet og dyrevelfærden for mig. Jeg forsøger så vidt muligt, at få det ind i resten af min livsstil, hvilket til tider kan være lidt svært, især når det kommer til tøj, sko og produkter.

HVORDAN ER DIN SKØNHEDSRUTINE?
Jeg renser min hud, hver dag med en mild rensegel fra Ecooking, fjerner den med vand og bruger skintonic på en vatrondel. Derefter bruger jeg min dagcreme, også under øjnene.

Èn gang om ugen bruger jeg min peelende ansigtsmaske med AHA og mælkesyre i, i ti minutter. Den er vildt god! Man bliver lidt rød i huden lige efter brug, men det aftager i løbet af dagen. Masken gør min hud helt blød og får den til at se mere frisk og ensartet ud.

MAKEUP
Jeg har tendens til mørke rande under mine øjne, og bruger derfor en lille smule concealer. Derefter børster jeg lidt pudder på omkring øjnene, der hvor jeg har påført concealer, for at undgå shine og for at få concealeren til at sætte sig og holde længere på huden.

Min bronzer fra Mac giver mig fin naturlig glød i ansigtet.

Jeg dupper lidt highlighter på det øverste af mine kindben med fingrene, der giver let shine, og så reder jeg mine bryn på plads med en bryngel.

Bruger jeg lidt ekstra makeup, er det på læberne og gerne i en helt lys lyserød eller nude læbestift.

HVAD GØR DU VED DIT HÅR?
Jeg vasker mit hår hver tredje dag med en god shampoo fra Sebastian, og masserer en balsam i spidserne fra Davines curl serie. Jeg har lidt naturligt fald i håret og balsammen hjælper med at fremhæve det, ligesom stylingcremen Potion 9, som jeg krammer i mine hårlængder på anden dagen for at opfriske faldet.

Nogen gange bruger jeg lidt tørshampoo i mit pandehår, når der er gået et par dage efter at jeg har vasket det. Tørshampooen bruger jeg for at få mit pandehår til at sidde bedre og for at undgå, at det ser fedtet ud.

For det meste lufttørrer jeg mit hår, men bruger dog en hårtørrer helt inde ved hårrødderne, de dage, hvor jeg har travlt og har brug for, at mit hår skal tørre hurtigere.

DETOXMASKEN
En gang i mellem bruger jeg en lermaske fra Glossier, der renser huden og mindsker urenheder. Jeg kan tydeligt se en forskel på min hud, når jeg har brugt den – min hud føles både ren og blød.

KROP
Det er ikke så tit, at jeg bruger en bodylotion. Men når det er sommer og jeg har været ude i solen, kan min hud godt trænge til lidt ekstra fugt.

HVORDAN SHOPPER DU SKØNHED OG MODE?
Jeg køber store produktstørrelser i hud- og hårpleje. Det gør jeg for at spare penge, da de store størrelser ofte har en billigere literpris, og så mindsker det også alt det emballage man ellers ville smide ud, når produkterne er brugt op.

Jeg køber egentlig ikke så meget tøj, da jeg er vild med gode basics, som jeg kan gå med i længere tid. Jeg elsker skjorter, T-shirts og Denim. Og fra bæredygtige mærker. Da jeg er ved at ændre hele min livstil til at være mere bæredygtig, vil jeg gøre en indsats for ikke at støtte de brands, som ikke tænker på miljøet.

SUNDHED
Jeg prøver at spise sundt og spiser altid vegansk. Jeg laver havregrød om morgenen med bær ovenpå. Til frokost laver jeg f.eks. avocado- eller hummusmadder. Jeg er vild med falafler, stegte grøntsager og en rød karryret med ris og grøntsager.

I min blender laver jeg lækre smoothies, sovs og hummus.

VELVÆRE
Jeg har købt en yogamåtte og er begyndt at dyrke yoga herhjemme i min lejlighed. Jeg gør det for at få ro inden i og for at lære at trække vejret ordenligt, det er jeg nemlig ikke så god til at huske at gøre i det daglige.

Jeg prøver også på at komme ind i en vane med at strikke. Jeg har strikket karklude og hæklet strandnet. Det er vildt afslappende, hyggeligt og roligt – koncentrationen får tankerne om min travle hverdag til at forsvinde.

PARFUME
Jeg ved ikke om mine parfumer er veganske. Jeg fik dem før jeg blev veganer og vil bruge dem op.

Jeg tror ikke på, at bare fordi man går vegansk, så skal man smide alt det ud som man ejer, der ikke er vegansk. Jeg vil hellere bruge mine skønhedsprodukter helt op og bruge alt min uld og læder, indtil det til sidst går i stykker.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.