Lifesavers

I disse tider med coronavirus er det vigtigt at følge myndighedernes anbefalinger og råd, så vi beskytter hinanden og os selv mod smitte. Coronavirus kan sprede sig gennem dråber fra nys og hoste og på den måde smitte via næse, mund og øjne. Du kan også blive smittet ved at røre næse, mund og øjne med dine hænder, hvis du har rørt ved overflader med virus på.

Derfor; husk at vaske hænder ofte og grundigt med vand og sæbe eller brug håndsprit, så du mindsker risikoen for smitte. Host eller nys i dit ærme, ikke i dine hænder. Hold afstand – 1 til 2 meter -, begræns fysisk kontakt og sociale aktiviteter. Lad være med at give håndtryk, kindkys og kram.
Hvis du hoster, er forkølet eller har feber, så bliv hjemme til du er helt rask igen.

Med disse hygiejneregler er vi alle med til at passe på hinanden og forebygge smittespredning med coronavirus.

 

Kilde Sst

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.