Maskebal

En maske kan få din hud til at føles og se smukkere ud på et øjeblik. Vi har testet tre dybdevirkende masker, som du kan bruge om dagen eller om natten og på den måde vågne op med friskere hud.

Den rensende
Masken er blød og reducerer blidt rødmen i huden. Den renser ansigtet effektivt ved hjælp af benzoin og hvidt ler, der absorberer overskydende fedtstof fra huden. Resultatet er en blødere, mere klar og frisk hud.
Brug den i ti minutter en til to gange om ugen i hele ansigtet, eller dup den på lokale urenheder som en spot remover og lad den virke natten over.
Deeply Purifying Mask, Sisley 795 kr.

Den fugtende
Med hyaluronsyrer, squalaneolie, avocadosmør, niacinamid og betain er den lette Nuori-maske som en hydrerende indsprøjtning til tør og fugthungerende hud. Samtidig beroliger masken huden og styrker hudbarrieren.
Brug den to til tre gange om ugen i ti til femten minutter, eller som en intensiv natmaske.
Supreme Moisture Mask, Nuori 485 kr.

Den nærende
En velduftende maske med konsistens som en balm. Den plejer din hud i dybden med essentielle fedtsyrer og nærende olier fra solsikke, kæmpenatlys, jojoba og sesam. Masken forebygger samtidig ældningsprocesser i huden ved hjælp af coenzymet Q10, der virker antioxiderende.
Sov med den på om natten eller brug den i tyve minutter to gange om ugen.
Smooth Operator Firming Butter Mask, Amazing Space 380 kr.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.