Velvære På Nimb

Det femstjernede Nimb Hotels nye Nimb Wellness er et 300 m2 stort velværeunivers, hvor du kan træne, gå i marokkansk hamam og få behandlinger.

Med det samme du træder indenfor på Nimb Wellness bliver du omgivet af en afstressende og rolig atmosfære. Her kan du slappe af og lade op i den fredfyldte lounge, og holde din træning ved lige i fitnessområdet. Du kan udrense og blive varmet igennem i den flotte marokkanske hamam og få akupunktur, sportsmassage og velværebehandlinger i de smukke orientalsk inspirerede behandlingsrum.

Prøv f.eks. kropsmassagen, der er en afslappende, dejlig og dybdegående massage med ayurvediske olier. Behandlingen løsner op for spændinger og stress i både krop og sind. Den stimulerer cirkulationen og styrker vævet. Hele kroppen bliver masseret godt igennem. Sig endelig ja til også at få din mave masseret – den specielle og kærlige oplevelse må du bestemt unde dig selv.

Full Body Massage 60 minutter, 1.250 kr.
Nimb Wellness, Bernstorffsgade 5, København.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

 

 

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.