Blød Omsorg Til Hænderne

Håndvask, håndsprit, vind og vejr – det er noget af en udfordring for dine hænder i disse tider. Dewy This har testet håndcremer og fundet fire af de bedste, der med naturlige ingredienser plejer dine hænder og dine neglebånd, så de bliver bløde og smidige igen.

Den omsorgsfulde
En blød letvægts-balm til hænderne, der indeholder tang-ekstrakt og magnesium for at styrke, fugte og berolige huden på dine hænder. Håndcremen lægger sig let og beskyttende på hænderne, hvor den blødgøre, nærer og trænger hurtigt ind.
Atlantic Kelp And Magnesium Energising Balm, Ren.

Den helende
Denne håndcreme byder på æteriske olier, sheasmør, og planteekstrakter som calendulablomst og kamilleekstrakt. Cremen føles med det samme helende, beskyttende, beroligende og nærende på dine hænder. Den virker i dybden med fugt og næring og styrker hudbarrieren. Samtidig stimulerer den dine sanser med en skøn og opløftende aromatisk duft.
Aroma Therapy Deluxe Hand Cream, Tromborg.

Den dybdeplejende
Med ingredienser fra biodynamiske blomster, planteolier og antioxidanter, beskytter, plejer og balancerer denne rosen-håndcreme huden på dine hænder optimalt. Håndcremen lægger en fin plejende hinde, uden at fedte, over dine hænder, der bliver befriet for ruhed og tørhed.
Massér den på og lad den trænge godt ind i huden.
Rose Hand Cream, Jurlique.

Den blide
Det er en let, mild og fugtende håndcreme, der trænger lynhurtigt ind i huden og som er god til hænder og og neglebåndspleje. Cremen har en dejlig, blid duft og indeholder hybenkerneolie og C-vitamin, der hjælper med at nære og behandle dehydrerede hænder og neglebånd.
Precious Hands, Amazing Space.

 

Tekst og foto Sofie Jørgensen, Dewy This

HIDE COMMENTS (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.